DESERT ESSENCE YÜZ YIKAMA JELİ - THOROUGHLY CLEAN FACE WASH SEA KELP

DESERT ESSENCE YÜZ YIKAMA JELİ - THOROUGHLY CLEAN FACE WASH SEA KELP

via

DESERT ESSENCE YÜZ YIKAMA JELİ - THOROUGHLY CLEAN FACE WASH SEA KELP

Desert Essence yüz yıkama jeli hakkında -ambalajıyla ilgili bir iki nokta dışında- söyleyeceğim olumsuz pek bir şey yok, bayıla bayıla kullanıyorum.

Bir temizleme jelinden en büyük beklenti cildinizi temizlemesidir elbette, bunu yaparken cildi gerip kurutmaması önemli. Bu jel de temizlik sonrası cildimde gerginlik yaratmadı. Gayet güzel temizliyor, sonrasında cildi yumuşacık bırakıyor. Ancak atlayamayacağım, benim için artı bir özelliği daha oldu. Karma ciltli olmama bağlıyorum, alın bölgem hiçbir zaman pürüzsüz olmadı. İlla ki minik pürüzler her zaman vardır, artık bütünleştiğim için onlarla yadırgamıyorum bile bu durumu. Bu jeli sabah ve akşam düzenli kullandığımda fark ettim ki pürüzlerin görünümü epey azalıyor. En son bu etkiyi Dermalogica'nın yüz yıkama jeli ve toniğini bir arada kullandığımda yakalamıştım.

Ürün jel güya, ancak yapısı epey sıvı, jel gibi değil. Pompası da pek bir başına buyruk olduğundan az bir güçle ürünü almaya çalışmak lehinize olacaktır. Pompasına kesinlikle bir çözüm bulunmalı çünkü tam bastığınızda jeli tam anlamıyla fışkırtıyor...

Bazen üşengeçlik yapıp, şu göz makyajını da aradan çıkarayım deyip yüz yıkama jeliyle gözlerimize giriştiğimiz oluyordur, hadi ama, böyle yapan tek ben olamam değil mi?
İşte bu jelle bunu yapmayın, gözleri yakıyor, sahiden yakıyor.
Köpürmesinde hiçbir problem yok, gayet de kolay durulanıyor.

İçeriğine gelince,
Paraben, gluten, sls, hayvansal içerik, mineral yağ vs , vereceğim linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Castille Soap (Water (Aqua), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tall Oil, Potassium Hydroxide), Glycerin, Macrocystis Pyrifera Extract (Sea Kelp), Eco-Harvest® Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Echinacea Angustifolia Leaf Extract*, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract (Green and White Teas) *, Fragrance (Parfum), Citric Acid, Polysorbate 80, Chlorophyllin-Copper Complex, Caramel, (Natural Grain) Alcohol Denat. https://www.desertessence.com/store/thoroughly-clean-face-wash#essentials

Desert Essence Sea Kelp yüz yıkama jeli - normal ciltlilere öneriliyor- akışkan kıvamına rağmen bereketli, ben zaman zaman vücudumda da kullanmama rağmen ancak yarılayabildim.

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? Hayvan deneyleri durumu nedir?

Desert Essence yüz yıkama jeli Vegan, marka Leaping Bunny onaylı ve cruelty free. Ben Vegan Dükkan'dan 59 lira gibi bir fiyata edindim, markanın Migros mağazalarında da satışı olduğu gibi, online başka seçenekler de mevcut.

İçerik, görseller makyajaynam.com Instagram: https://www.instagram.com/makyajaynam/

Login to comment

Follow us on